2011-07-31 | 16:57:26

Fille strikes again

Eftersom jag varit här så lite på sistone har jag inte berättat om min senaste fix idé för er. Nämligen, jag skall ha en veranda, eller terass eller vad det heter, vet inte vad skllnaden är mellan  alla otaliga former av uteplatser. Oavsett vad det heter så ska jag ha det, och fett med tyngt ska det vara också. Har hittat kanon fina utemöbler till det också, det ska typ bli som ett till vardagsrum fast utomhus har jag tänkt.

Som man kan ana efter att ha kännt mig ett tag, typ en kvart eller så, så är ja sombekant inte helt förhandlingsbar när jag väl fått en idé. Den ska genomföras och så är det bara. De stackare som står ivägen kan jag bara säga att jag tycker synd om..

Stackarna i det här fallet var dels de ansvariga för tillval hos min hyresvärd och byggarna hos sammarbetspartnern. I vanliga fall är de inga stackare, men nu var det ju Juli och alla på semester, alltså blev de stackare av dom. För manisk och psykisktstörd som man blir ibland så stoppar inte lite semsterledigheter mig inte. Jag har ringt runt, gjort personliga besök och till och med jagat folk på deras privata nummer. Usch, så jag beter mig. Men jag KAN INTE hjälpa det.. Flåt, eller nej förresten jag är inte en sån som gärna säger förlåt så jag tar tillbaka det.

Efter att ha blivit placerad först i prioriterings ordningen och efter några misslyckade prutförsök från min sida sitter jag nu här med en byggarbetsplats i trädgården och beräknar att ha en tung launch till helglen..

Så nöjd!
2011-07-24 | 11:16:46

Checkar in.

Nu sitter jag här och har äntligen en sådan där exotisk ledig dag igen! Man vet ju knappt vad man ska ta sig till med all tid, underbart!

...

Ärligt så ska jag nog försöka spendera den med att göra just ingenting så gott det går. Innan man vet ordet av så är ju cirkusen igång igen i alla fall..

Innan jag avlsutar så tänkte jag ändå först dela med mig av ett väldigt roligt och omtänksamt citat från min gudotter på tre år:

Hon sov hos mig i veckan och utbrast efter maten att hon hade ont i maaaagen. Varpå jag frågar henne om hon behöver bajsa?
Så tittar hon upp på mig med besvärad min och säger "men du tycker ju inte om bajs ju.."
Självklart är det helt okej så länge det hamnar i toaletten svarar jag och som svar skuttar hon iväg för att uträtta ett och annat.

Hahaha..ska man skratta eller gråta? jag vet inte vad jag sagt för att hon ska säga så..hur som helst var det ju inte medvetet..
2011-07-16 | 12:48:30

Min största last

ja, ojdå.. jag läste precis igenom gårdagens inlägg..lite si sådär med stavningen..haha men i och för sig så brukar jag väl ändå inte vara någon stjärna på den fronten..

Strunt sama idag är en ny dag. Denna nya dag inledde jag med chocklad kakor, som så många andra dagar. På senare tid har jag ägnat mina vanor allt mer eftertanke.
Hur normalt är det att vakna av ett chocklad begär fast man fortfarande är dunder trött? Hur normalt är de4t att hitta bevis matriel sprida runt sängen efter att ha satt i sig chocklad i sömnen? Hur normalt är det att ägna sista tiden i drömstadiet till att drömma om mat och chockllad och ligga och fantisera om vad man skaäta när man vaknat? Det kanske är helt i sin ordning? Jag vet bara att jag altid varit på detta vis fast i olika hög grad i olika perioder.

Nu på sista året kan jag nästan tycka att det spårat ur lite.. det går inte en dag utan chockladkakor och bullar och sånt, inte en dag. Jag började till och med bli ororlig att jag var sjuk, är det ine av sånt här beteende man får diabetes?  Det är ju något jag verkligen kan vara utan.

Här om dagen tog jag äntligen mod till mig och lät mig huggas i fingret med en otäck nål före frukost, för att se hur mina värden låg..

..och..

..det var BRA!!

vilken lättnad, så jag antar att det bara är att festa vidare på gosakerna..?
2011-07-16 | 03:02:56

Min lediga dag

Kom precis hem och känner mig lite lagom yr av förklarliga skäl. Hade bara tänkt att rulla ut på en liten promis med Simbisen och sen slänga mig på sängen och se på medan kristallkronan snurar runt i taket eller om det  är jag som snurrar vet jag inte.. Hur so helst checkade jag in här på nätet för att kolla läget först och möttes då direkt av en uppmaning att blogga. Vilket jag så klart måste göra!

Så här går det om man jobbar cirka 220 timmar i månaden och resterande tid tar hand om små barn och hundar, då brister jag i mitt ansvar om bloggerska, aj aj..

Denna blott så sällsynta lediga dag har jag spenderat op bästa< tänkbara vis ändå!

Den inleddes med att åla runt i sängen s längesom möjligt, äta lite chocklad till frulle, ringa lite ärenden så man känner sig nyttig ändå, åla runt några varv till i sängen tills jag så småningom gav mig ut med Doggen på en dunder promis på fyra timmar eller så, där han efter att har varit i zoo affären och fått små avskum avlägsnade ur pälsen, fästingar alltså, jag tar nämigen INTE bort dessa själv (eeeuuuwww) då fick ha i alla fall hoppa, studsa och plumsa i alla möjliga vatten bryn längs med Huvudsta stranden.

När kvällen sedan börjat närma sig var jag bjuden på att se Romeo och Julia på Kungliga Teatern med minkära stora syster, de var toppen bra och som hon själv sa "ett bra sätt att slå ihjäl en fredags kväll på" haha, ja det fins definitivt smre sätt.. Datte oss därpåpå Frippes och käkade en dunder middag som inehöll allt man kan tänkas behära, parmesan, sparris, kalv..mmmm

Härpå kommer nu förklaringen till min tillfälliga yrhet, på maten följde nämligen ett glas rött, och efter att vi blivit utslängda för att personalen tydligen ville gå hem så vart det ett halvt glas rött ytterlgare på nästa ställe. Detta är som ni kanske förstår, om ni har lät känna mig litie via blogge, ganska mycket för en sån som jag trots att det är utspritt över en kväll.. Här sitter jag alltså nu, eler halv ligger, och undrar vad tråden i allt detta var.. med skit samma jag ska ut på en lite lätt vinglande promis med hunden som ligger och myser på mi mage nu, sätta i mig resten av min Ballerina Chocko kakor, skölja ned det med en morotsjuice som legat på lagring i Louis väskan under kvällen i väntan på rätt tillfälle och sen..juste somna tll åsynen av min snurrande takkrona..var det inte något sånt? fann jag kanske tråden nu? Det får morgondagen utvisa..

shulululu..
2011-07-07 | 02:16:13

Jag är så stolt över mig själv

Okej, nu känner jag mig sjuukt teknisk! Jag har nu, eftr ett drygt halvår, inte bara synkat min mail med mailklienten utan ÄVEN med mobilen..tungt. Tänk att det skulle ta så lång tid, men nu känner jag mig både självständig och otroligt IT-aktig! Är djupt imponerad av mig själv. Nöjd och belåten med mina bedrifter ska jag nu äntligen gå och lägga mig, har ni emellertid någr afrågor av tekniskt slag, som exempelvis hur man byter glödlampa, sätter på datorn, eller ja synkar en mailadress eller så, så står jag gärna och med lätthet numera till tjänst med denna service!

Vilken otrolig kvinna man är alltså, inte bara har man en fin rosa dator ohc en fin rosa mobil, man vet hur man använder dem dessutom!
2011-07-03 | 16:18:12

Ekorrhjulet

201107011206 (MMS)

Jag har alltid varit en sån som aldrig tackat nej till ett jobb erbjudande, aldrig dissat ett jobbpass. Jag tycker verkligen om att jobba och har alltid gjort så. Faktum är att jag hade mitt första riktiga jobb när jag var tolv. Älskar att göra mytta och tjäna mina egna pengar. Kör dessutom för det mesta på i ett enligt de flesta, alldeles för högt tempo, men egentligen tror jag inte att jag kan något annat tempo.. Föresten är det just på jobbet jag befinner mig då jag skriver detta. Till följd av allt detta har jag börjat ifrågasätta mig själv och mina beslut på sistone. Vad håller jag på med egentligen? Varför krigar jag så hårt egentligen? Eller jag vet ju det, för jag tycker om den frihet som pengar innebär och jag mår så bra av att känna att jag är behövd. Sen ska man ju så klart heller inte glömma att pengar faktiskt är en livsnödvändighet. Men nu på sistone har jag alltså börjat fundera på vad det kostar att tjäna pengar. När hinner jag njuta av allt det jag har? Eller egentligen syftar jag nog mest på hunden med allt detta, när hinner jag njuta av han? Här om dagen hade jag en sällsynt ledig dag och spenderade den med det finaste jag har, Simba. Vi var vid en långrund strand och promenerade, kastade pinnar, lekte i skogen och rullade i sanden. Finns det något bättre? Nej. Bara jag kunde ta med honom till jobbet så kunde jag jobba 24/7.. .

Jag heter Félicia, är 25 år och bor i Stockholm med min hund och min roomie. Jag både pluggar, jobbar och snart är jag kontaktfamilj också till en liten prinsessa. Med andra ord är jag en grymt upptagen men dock livsnjutande kvinna som inte har tid för någon fritid men däremot allt annat som kan förgylla livet. I denna underbara blogg tänkte jag även förgylla era liv med mina vardagsäventyr. Välkomna till min underbara värld kära ni! Och kom ihåg, allt är enligt Fille.