Public Enemy

20110310433 (MMS)

Typiskt när man har bråttom så ska trafiken naturligtvis stoppas upp av någon obegriplig anledning. Vad är det den här gången då? "vi står stilla här ett tag nu på grund av en trygghets undersökning som vi just nu håller på att genomföra." jaha, och vad är DET för något nu då?? Det var något nytt, förstår dock inte varför det var tvunget att genomföra denna just nu, prick när jag ska åka? Suck.. Så kommer det på såna där tunnelbanevakter och går fram till..MIG?! "är det din hund?" något förbryllad "ja.?" "ok, kan du ta ner honom från sätet?" sen gick snubben av och signalerade till föraren att nu var det tydligen lugnt att åka igen. Menar dom att de stoppat upp trafiken för vår skull? Men det är ju klart att det kan ju inte kännas så särskilt tryggt med en hund på stolen, en klar säkerhetsfråga.

#1 - - Skinkan:

HAHAHAHAHA! Läste upp för hela familjen och alla skratta gott. Man slutar aldrig förvånas över SL. En gång stoppades pendeln i Tumba för mamma. Tydligen hade de åkt ifrån värdinnan i Rönninge och de behövde vänta in att en ny skulle komma in med taxi... ahahha

#2 - - fille:

haha! underbart ju!

#3 - - Anonym:

Trygghetskontroller som SL har börjat med är till för att kolla att allt är lugnt på tågen. Ser vakterna något som bryter mot reglerna (hund på sätet, fötter på sätet, alkohol, rökning m.m.) så säger dom självklart till. Men dom stoppade inte trafiken bara för att du hade hunden på sätet. Hoppas att du fick ett trevligt bemötande från vakten i alla fall.

#4 - - fille:

jaså, det visste jag inte, jo då han var nog rätt trevlig, jag vart väl mest förvånad..