2013-12-14 | 01:50:44

Glad Lucia och Glad Felicia!

Jag gick in i en butik härom dagen. Och eftersom det är i julklapps tider och jag inte var där för att handla åt mig själv så, nej, jag kan inte avslöja vart jag var. Ingen ide att fråga. Men jag har tydligen varit där förr i alla fall. Jag bad nämligen närmaste arbetsmyra om hjälp att hitta önskad vara i vanlig ordning. det intressanta var då att tydligen så måsste jag ha bett denne samma myra om hjälp förr för han kännde igen mig och undrade om inte jag hade sämre syn förr? 
Vilket jag enligt mig inte alls haft. Tvärtom så hade jag ju perfekt syn förr men sedan jag fått nedsatt syn så har den förblivit som den bleev och är. 
Men det gjorde mig ändå glad på något vis för han sa det att jaha, du verka som om du ser mycket bättre nu än vad du gjorde förut då du var här för länge sen..
Enda slutsatsen jag kan komma på att dra från detta är väl det att jjag blivit mycket bättre på att använda den syn jag har kvar och att även kompensera så gott det går med andra sinnen.

Konklusion mina bröder och systrar, vänner och annat löst folk: Det Blir Bättre!

Glad lucia på er, som jag för övrigt fått för mig även hon var blind eller något i den stilen? Vad det nu ska betyda vet jag ej, klockan är mycke, jag har nu skrivit ett stycke men luciaaaan va trasig och tian va knaaasig - eller hur den nu gick..


2013-12-10 | 23:16:25

Nu kör vi igen! :)Jag är ju en liten periodare. Har jag märkt, och det har väl ävven ni med vid det här laget. Då och då försvinner jag från skrivandet av olika skäl men självklart kommer jag alltid tillbaka eftersom jag älskar det!  I vanlig ordning började det även denna gång med tekniska problem. Visserligen inte jätte avancerade men ändock. Batterierna till tangentbordet tog nämligen slut och jag kände att jag behövde ladda lite i ungefär två månader inför kraftansträngningen det innebar att stoppa in två nya AA batterier.Men, handlingskraftig som man är så sagt och gjort! så nu kör vi på igen tills nästa teknikens mount everst ställer sig i min väg som till exempel  att mobil batteriet laddar ur eller så..

Min faster skrev för övrigt för ungefär en månad sedan att det var en månad sedan jag skrev något sist och undrade om det inte hänt något spännande sedan dess. Och visst har det gjort det, massor! Vad vore väl livet annars? Ska väl försöka solla och minnas höjdpunkterna..  En av dessa är väl framförallt att jag beslutat någorlunda om mitt nästa äventyr. Vilket jag vet att många unddrat om, det vill säga vad jag ska hitta på näst efter att ha vandrat till Västervik? Och mina damer, herrar och hundar, det lutar åt ytterligare 30 mil, i motsatt riktning denna gång och vad jag vet så landar man väl i Dalarna då? Jag lär väl märka det om inte annat.. Kan komma att ha aningens annat upplägg på denna expedition, men givetvis så får ni veta mer när jag vet mer. Dock blir inte genomförandet förens i September  hade jag tänkt, då har det gått ett år sedan sist så med andra ord borde fötterna vara i form tills dess. ÅÅÅÅHHHH, kan inte fatta att jag får ett sådant pirr och sug i magen av att tänka på att jag ska ut och proooomeneeeera, måste vara något lite snedvridet hos mig, men en fantastiskt kittlande känsla är det hur som helst!

Nåväl mina kära, känns bra att vara tillbaka, hoppas ni känner likandant som jag! ;)
Jag heter Félicia, är 25 år och bor i Stockholm med min hund och min roomie. Jag både pluggar, jobbar och snart är jag kontaktfamilj också till en liten prinsessa. Med andra ord är jag en grymt upptagen men dock livsnjutande kvinna som inte har tid för någon fritid men däremot allt annat som kan förgylla livet. I denna underbara blogg tänkte jag även förgylla era liv med mina vardagsäventyr. Välkomna till min underbara värld kära ni! Och kom ihåg, allt är enligt Fille.