2013-09-25 | 14:45:18

Encore, we want more!

Okej, nu tror jag att jag officiellt har återhämtat mig klart. Blåsorna är kvar  och gigantiska, aclarna är ömma, vaderna är stela, men likväl så var en av mina första tankar i morse att jag vill göra det igen! Det känns nästan lite sorgligt att det äventyret är över, fast i och för sig så vem vet, det här äventyret kanske kan ha öppnat dörrarr till nya äventyr? 

Jag tror nästan att Simba kännde lite som jag imorse i alla fall, promenad abstinens vill säga så vi stillade suget med en två timmars promenad i skogen, att vi begränsade oss till två timmar berodde inte på brist på ork snarare brist på väg..


0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Félicia, är 25 år och bor i Stockholm med min hund och min roomie. Jag både pluggar, jobbar och snart är jag kontaktfamilj också till en liten prinsessa. Med andra ord är jag en grymt upptagen men dock livsnjutande kvinna som inte har tid för någon fritid men däremot allt annat som kan förgylla livet. I denna underbara blogg tänkte jag även förgylla era liv med mina vardagsäventyr. Välkomna till min underbara värld kära ni! Och kom ihåg, allt är enligt Fille.