2013-09-27 | 00:50:48

Hundmassage

Nu ikväll ligger jag och vovven alltså efter tre veckor hemma i våran egen säng igen. Som sagt saknar redan vandrandet och ävnetyret men det är ändå rätt skönt att återse sitt hem! Det har varit en lån, trång och bastulik tågresa hem, dock med några trevliga inslag av folk som kom fram och hälsade och kände igen oss från tidningarna. :)

Väl hemma ska jag berätta för er som kanske funderar på hur hunden mår rent fysiskt efter en sådan prestation, så hade han en hundmassör inbokad. Så han har åtnjutit stretching och knådning i ungefär en timma. Jag blev jätte glad att höra att alla leder kändes bra, fin muskultaru, bra rörlighet, aningen stel i vissa muskler dock inte så konstigt med tanke på vad han just kämpat sigigenom, men på det stora hela i mycket god form för sin ålder! :)

Själv fick jag nöja mig med en dryg timmas kokhet dusch för att mjuka upp mig. Man får ju prioritera :)


1 Kommentarer
Elisa:

Hej! Jag hittade din blogg! Kul att läsa om er resa och så fick jag ju numret till massageterapeutern också. Super bra! Kram Elisa från tåget

Svar: jätte kul! :) det var trevligt att träffa dig och din mysiga lilla vovve ;) Hoppas hon gillar massage också

kram
Fille

2013-09-27 | 01:55:41
URL: http://petitgateau.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Félicia, är 25 år och bor i Stockholm med min hund och min roomie. Jag både pluggar, jobbar och snart är jag kontaktfamilj också till en liten prinsessa. Med andra ord är jag en grymt upptagen men dock livsnjutande kvinna som inte har tid för någon fritid men däremot allt annat som kan förgylla livet. I denna underbara blogg tänkte jag även förgylla era liv med mina vardagsäventyr. Välkomna till min underbara värld kära ni! Och kom ihåg, allt är enligt Fille.