2013-09-25 | 11:08:48

Känsliga tittare varnas.. fot i närbild nedan.

Igår kväll då jag fått av mig skor och landat ordentligt så vart jag besvärligt nog kissnödig framåt kvällskvisten, eller morgonkvisten kanske man ska säga, det vart rätt sent. Men vid det laget så var mina fötter så uppsvulna och runda att jag förmådde inte stå på dom, denna bild återger inte riktigt vad jag gick igenom men kan bara beskriva det som så att jag tog mig fram i lägenheten krypandes. På bilden försöker jag ta av mig strumporna som vuxit ihop med mina skavsårs plåster som i sin tur vuxit ihop med mig, och då var dom på tårna ändå dom små blåsorna.. Sammanfattningsvis: Så värt det! :)

Ikväll har jag kommit ut till själva landet och hälsar på min gulliga tomte till farfar som till min lycka hade gjort super gott äppelmos med ingefära i som jag svullat på.

Godnatt!


0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Félicia, är 25 år och bor i Stockholm med min hund och min roomie. Jag både pluggar, jobbar och snart är jag kontaktfamilj också till en liten prinsessa. Med andra ord är jag en grymt upptagen men dock livsnjutande kvinna som inte har tid för någon fritid men däremot allt annat som kan förgylla livet. I denna underbara blogg tänkte jag även förgylla era liv med mina vardagsäventyr. Välkomna till min underbara värld kära ni! Och kom ihåg, allt är enligt Fille.