2014-09-21 | 00:24:05

prosit

även jag blev sjuk efter att jag skrivit det ssenaste inlägget, febern kanske smittade över telefonen? modernt virus typ..

Men febern och dess snoriga angang är nu besegrat! Firade segern med en resa till Istanbul sedan också men är nu tillbakasedan igår, så ska ringa och kolla hur striden mot basiluskerna förlöper för jounalisten som också blev attackerad..
2014-09-09 | 00:28:21

så gick det

och jag som hade legat i hårdträning och allt.. en HEL söndagskväll! Det blev ingen springaandesintervju idag, den stackars journalisten hade råkat ut för feber.hemskt beklagligt. så till henne och alla ni andra som kanske råkat ut för samma obehag så skalll jag härmed dela med mig av den Adlersfeldska dunderdrinken mot..hmm..sjukdom - generellt typ:

2 färskpressade apelsiner
1 färskpressad citron
olivolja
några stänk cayenne peppar
och så många klyftor pressad vitlök som man pallar

så. borde göra susen :) jag veeet hur det låter, men det är faktiskt inte så äckligt, jag är uppvuxen på dom, och jag tycker inte att varken jag eller dunderdrinken är så tokig.

jag kan däremot med nöje meddela att jag gav mig ut på en runda ändå, visserligen inte så lång men vägde upp det med att rocka stenhårt med rockringen sen.
tyvärr så hade det börjat regna när jag slutligen hade stuckigt iväg, inte för att jag har något emot att springa i regnet, det är hur skönt som helst. Det är bara det att då va inte grannungarna ute och lekte så mitt beröm uteblev..


I övrigt kan jag också rapportera att jag tydligen numera har ett födelsemärke UNDEr foten, det tycker jag var väldigt märkvärdigt.
2014-09-07 | 23:46:33

kondis kirrad

jag tror jag hann faktiskt, efter att jag kommit hem från jobbet så satte jag på mig löparskorna, trots att jag troligtvis glömmde kvar låren någonstans på Gärdet i sammband med Tjejmilen. Men jag sprang faktiskt runt en liten sjö, liten men dock en sjö. vi behöver ju inte diskutera kilometrar här, känns mer imponerande med mått som sjöar, hav eller dylikt.. Har en app som heter Tabatha timer som faktiskt är super bra om man vill få ut maximerad träning på minimerad tid, så det gjorde jag, det vill säga intervallspurtade.

När jag kom tillbaka fick jag hur som helst beröm av grannungarna, dom sa att jag var både duktig och snabb, det känndes stärkande.

alltså är det möjligt att jag klarade det, att jag hann fixa super bra kondis efter jobbet men innan löprundan med journalisten imorgon :) 
2014-09-07 | 01:00:03

think fast

hmm..nu så här några timmar efter genomförd Tjejmil och utan stretchning efter så börjar jag nu känna hur likstelheten sätter in. jag skulle kunna säga som jag brukar säga om det mesta som är lite jobbigt, att det är okej, det går över. Men så kommer jag att tänka på att jag redan så snart som på måndag morgon ska möta upp en journalist från Läns och Riksnytt för att göra ett reportage. Låter ju helt och hållet genomförbart kan man tycka. Det är bara det att intervjun ska göras springandes, vi ska ut å köra en löprunda tillsammans och PRATA samtidigt då förmodar jag. Ser jätte mycket fram emot det, önskar bara nu att jag hade avsatt mer tid åt min fysik på sistone. 
Men vadå, man ska ju inte ta ut något i förskott. jag har ju faktiskt en hel södagskväll efter jobbet på mig att fixa en sjukt bra kondis på. jag tror jag grejar det, jag tror på mig själv.

ska tänka snabba tankar nu, sova snabbt och drömma snabba drömmar. tror  det lär hjälpa också.. 
2014-09-06 | 22:22:38

Tjejmilen

så roligt, idag har jag genomfört en Tjejmil! Min andra tjejmil faktiskt.på ungefär en timme och tio minuter gjorde jag det och blev visserligen omsprungen av en tjej med barnvagn, men jag kom hur som helst i mål och fick min efterlängtade medalj! och i mitt försvar så såg den där barnvagnsmorsan sjukt fit ut.. 
man blir så glad av hela stämmningen där, all positiv energi som alla så generöst sprider runt sig. blev jätte peppad av dom små gulliga tjejerna vid vätskestationeerna som peppade på med att "du e snaaart i mål!", och det var alltså vid den FÖRSTA vätskestationen.. hehe.. och alla som spelar och sjunger längs med banan, för att inte tala om alla åskådare som hejar oc klappar, det hjälper verkligen! :)
blev extra peppad av trummorkestrarna läångsvägen, det var så att man fick gåshud i själen av glädje!

Jaha, då var det Tjurruset nästa då..piece of cake!


2014-09-04 | 17:22:52

se dåligt, må bra

Här är en länkt till en föreläsning som en av mina fantastiska olycksbröder håller som handlar om just det, att man inte behöver vara olycklig på grund av att man till synes haft lite otur i livet . :)

http://www.indenova.se/
Jag heter Félicia, är 25 år och bor i Stockholm med min hund och min roomie. Jag både pluggar, jobbar och snart är jag kontaktfamilj också till en liten prinsessa. Med andra ord är jag en grymt upptagen men dock livsnjutande kvinna som inte har tid för någon fritid men däremot allt annat som kan förgylla livet. I denna underbara blogg tänkte jag även förgylla era liv med mina vardagsäventyr. Välkomna till min underbara värld kära ni! Och kom ihåg, allt är enligt Fille.