2015-04-03 | 00:45:52

Jätte glad påsk!

Föresten så nåddes jag av informationen att påskharen tydligen sökt mig på min hemaddress idag medan jag höll på att få "drop dead goergos" naglar, så att säga.. (se tidigare inlägg) 
Vilket var chockerande nyheter, min man framförde meddelandet efters han var hemma vid påskharens påhälsning tydligen. Hade ingen aning om att haren ens visste att jag fanns än mindre vart jag bodde?! Så jag misstänker start att detta måste vara någon kontakt som förmedlats av min man..
Hur som helst så löd budskapet tydligen att trädgården kude vara en lämplig plats att leta på när jag kom hem.. och vad finner jag? Ett helt fantastiskt cellofaninslaget påskägg med ett lika fantastiskt innehåll - en Ben o Jerrys glass!!
Tummen upp för påsken!!


0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Félicia, är 25 år och bor i Stockholm med min hund och min roomie. Jag både pluggar, jobbar och snart är jag kontaktfamilj också till en liten prinsessa. Med andra ord är jag en grymt upptagen men dock livsnjutande kvinna som inte har tid för någon fritid men däremot allt annat som kan förgylla livet. I denna underbara blogg tänkte jag även förgylla era liv med mina vardagsäventyr. Välkomna till min underbara värld kära ni! Och kom ihåg, allt är enligt Fille.