2015-06-30 | 16:53:52

Vecka 24

Idag påbörjas vecka 24 av babybakningen. Jag mår fortfarande oförskämt bra. Dock började jag känna gråtigheten smyga sig på mig idag, den och oron. Jag har nämligen kännt små underbara sparkar och slag sedan vecka 16 plus 2 dagar för att vara exakt. Givetvis har dom ökat i både mängd och styrka sedan dess. Skillnaden nu var att förra veckan hade jag semester ochspenderade en stor del av den tiden i horisontellt läge på Venedigs sandstrand, och det är just i liggande läge jag som tydligast känner hennes moves. Denna vecka är fullspäckad med jobb och alltså mycket aktiviteter i vertikalt läge. Så nu idag gick jag undan för att ringa barnmorskan i hopp om att bli lugnad och få höra att detta var normalt. Men så mitt under samtalet blev jag abrupt avbruten av en spark i magen så att ögonen tårades, det var bara det att den kominifrån så det var faktiskt glädjetårar. Yaaay! 
2015-06-26 | 13:50:00

Ioktober flyttar det in en liten flicka hos oss!

Jag har en liten flicka i min mage! Hon ligger och sparkar och armbågas i skrivande stund och jag älskar det! Det har aldrig förr kännts så mysigt att bli knäad eller armbågad i magen. Mitt gråtiga humör som jag skrev om sist ähar jag inte kännt av nämnvärt sedan dess, sen vad min omgivning tycker vet jag inte.. 
Jag har till och me


d börjat missa sömntimmar på nätterna nu på grund av lilla minitjejen, inte för att hon håller mig vaken eller så, det är jag själv som gör, men jag vill inte missa någonting. På dagarna när jag är uppe och går så verkar inte hon vara det, men på kvällarna när jag ligger still och ska sova, då så verkar hon vara utsövd och klar och då vill ju inte jag missa någonting av hennes små aktiviteter. Så jag till och med kämpar med att hålla mig själv vaken ibland bara utifall att jag kanske skulle missa någon liten kullerbytta om jag somnar. Helt absurt och helt underbart att det kan finnas en människa i en människa?! Som en rysk gumma docka typ. Jag har alltså två hjäratan, med två separata pulsar i mig just nu..så konstigt.
Men så fantastiskt.
Jag heter Félicia, är 25 år och bor i Stockholm med min hund och min roomie. Jag både pluggar, jobbar och snart är jag kontaktfamilj också till en liten prinsessa. Med andra ord är jag en grymt upptagen men dock livsnjutande kvinna som inte har tid för någon fritid men däremot allt annat som kan förgylla livet. I denna underbara blogg tänkte jag även förgylla era liv med mina vardagsäventyr. Välkomna till min underbara värld kära ni! Och kom ihåg, allt är enligt Fille.