2015-10-13 | 21:58:19

gravidfotografering

Som  sagt så har ju den här tiden av väntan kännts otroligt lång just eftersom att jag inte egentligen är något bra på att vänta. På något. Men speciellt inte när det är något så här stort. Fast givetvis har man ju inget val i det här fallet. 
Hur som helst, trots den oändliga tid vi har haft på oss så höll vi nästan på att missa att ta gravidbilderna!? Hade ju varit katastrof typ, men tack vare en fantastisk och väl connectad svägerska om förmedlade kontakt med en duktig fotograf så fick vi till en plåtning igår. Dock lite improviserad då det inte fanns någon studio att tillgå. Bilderna togs alltså i vårt badrum med duschdrapperier som bakgrund, badrumspeglar för att reflektera ljus på bästa sätt, och en liten läslampa för ljussättningg, som vi för övrigt täckte med toapapper som fästes med en hårsnodd för softare ljus. Man tager vad man haver :) Och dom blev faktiskt superfina tycker jag!
0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Félicia, är 25 år och bor i Stockholm med min hund och min roomie. Jag både pluggar, jobbar och snart är jag kontaktfamilj också till en liten prinsessa. Med andra ord är jag en grymt upptagen men dock livsnjutande kvinna som inte har tid för någon fritid men däremot allt annat som kan förgylla livet. I denna underbara blogg tänkte jag även förgylla era liv med mina vardagsäventyr. Välkomna till min underbara värld kära ni! Och kom ihåg, allt är enligt Fille.