2016-05-26 | 12:14:23

Det är synd att slösa..

Hänt vid matbordet: Jag matar Mini med barnmat som hon i vanlig glupsk ordning trycker i sig lagom hetsigt, tills det uppenbarligen blev för hetsigt. Då hostar hon upp det hon satt i halsen så att det flyger ut och rakt in i min uppenbarligen öppna mun. Vad gör jag då åt detta ? Sväljer uppenbarligen, hann inte tänka, reflex bara antar jag. Man vill ju inte kasta mat liksom..

Detta är nog också en sån grej som är lite rolig och konstigt nog inte äcklig för att hon är liten men skulle nog inte slinka ner lika lätt om ett par år..
0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Félicia, är 25 år och bor i Stockholm med min hund och min roomie. Jag både pluggar, jobbar och snart är jag kontaktfamilj också till en liten prinsessa. Med andra ord är jag en grymt upptagen men dock livsnjutande kvinna som inte har tid för någon fritid men däremot allt annat som kan förgylla livet. I denna underbara blogg tänkte jag även förgylla era liv med mina vardagsäventyr. Välkomna till min underbara värld kära ni! Och kom ihåg, allt är enligt Fille.