2017-01-20 | 01:01:19

Livet är hårt

Mycket tid har nu gått och nu har mitt underbara lilla monster börjat på dagis (?!) Alla sa till mig att tiden skulle gå jätte fort, och jag tog till mig det och har således njutit allt jag har orkat av varenda dag men kan ändå bara bekräfta att det är sant - tiden bara flyger iväg.Innan jag vet ordet av så tar hon väl studenten eller nåt också..


Hur som helst trivs hon faktiskt superbra och jag märkte på henne innan att det började bli dags. Hur som helst har vi den lyxen att hon behöver inte gå särskilt långa dagar alls, lämna sent och hämta tidigt varje dag - nästan.

Med NÄSTAN menar jag alltså inte idag, en dag då det inte fanns något val än att hon var tvungen att stanna till sent.Mitt hjärta brast då jag fick höra från min man som hämtade henne att hon suttit och gråtit medan hon väntade på att bli hämtad. Det är sällan det gjort så ont att vara ifrån henne, och inget kan man göra.. Snacka om att älska någon så att det på riktigt gör ont i hela kroppen.

Sen hade stackarn tydligen somnat av utmattning i bilen..

0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Félicia, är 25 år och bor i Stockholm med min hund och min roomie. Jag både pluggar, jobbar och snart är jag kontaktfamilj också till en liten prinsessa. Med andra ord är jag en grymt upptagen men dock livsnjutande kvinna som inte har tid för någon fritid men däremot allt annat som kan förgylla livet. I denna underbara blogg tänkte jag även förgylla era liv med mina vardagsäventyr. Välkomna till min underbara värld kära ni! Och kom ihåg, allt är enligt Fille.