Jag är på världsturné

ja, kära läsare..mycket har hänt sen sist..
jag har äntligen tagit min examen och för att fira detta har jag nu plockat med mig min roomie på USA turné. På fyra veckor ska vi beta av Las Vegas, Hawaii (big island), Maui, Atlanta och New York. Vi hade tänkt få med Los Angeles, Mexico, Philladelphia och Miami på den här trippen också men vi insåg väl då den där dagen på Ticket att det blir kanske en mer stressande än en avkopplande semester då. Jag skulle väl vara ännu närmre min utbrändhet med den resplanen.. Jag tror det vart alldeles lagom så här.

Vegas har vi redan ödelagt bakom oss, det var fantaboulöst!  Fast egentligen borde jag väl börja från början.. det var ju inte helt lätt att komma iväg och dit..

I vårt hushåll äger vi  ju alltså ingen våg, har aldrig riktigt förstått poängen med en sådan, det är ju egentligen ganska ovesäntligt vad den visar för siffra. Förutom just när man ska resa förståss.. Det finns ju vissa viktbegränsningar på vad man får packa med sig, och tro mig, det är ingen lätt sak att packa för så många olika klimat och under en sådan lång period.
Jag gick alltså på dörrknackningsrunda i min port och fanns lutligen en vänlig skäl som hade någon slags antigk och inte så välanvänd våg, då siffrorna knappt synters på grund av dammlagret, men som jag hur som helst fick låna ner. Tack. Så+ jag tänker alltså så här i efterhand att den nog var lite skev för redan på Arlanda hade vi alltså båda två grov övervikt i våra väskor. Och vi som givetvis hade tänkt o shoppa på vårt äventyr..  Det var bara att tömma äver så många kilon som krävdes i några lags kassar vi fick vid incheckningen och som blixstlåsen genast gick sönder på..
Så här kan man ju inte resa när mamn ska runt halva jorden med en si sådär hundra stop på vägen. Med andra ord, jag behöver köpa ett handbagage. Louis Vuitton. Annars kan jag lika gärna fortsätta konka unt på mina Arlanda kassar ända till Hawaii känner jag. Ska det va så ska det va. Och det var! I en vintage butik i Vegas satt mitt lilla tillskott och väntade på mig. Känner mig hel nu.
Fast när vi landa på Hawaii så skrattade dom så åklart åt oss, vi var ju så att säga en aningen overdressed för den här crowden kan man ju säga..

För att dförklara nivån kan jag ju återge en lite anekdot som min pappa som bor här berättade att han fört i dom här trakterna.
Två tjejer hade tydligen kommit in på det lokala haket/cafét varpå två män som redan satt där säger till varandra att Wow, kolla int tjejerna, dom kan inte vara härifrån, odm har ju tänder..

Ja, ni hajjar..


Nu vet ni i alla fall var jag befinner mig, varför och lite hur det hela gick till att ta sig hit, ska försöka att uppdatera allt eftersom men nu orkar jag inte mer har haft enlång dag av klättrande på världens mest aktiva vulkan, Kilauea, har hajkat i regnskog, gått igenom lava grottor, sett glöden ur en öppen vulkan och fått svavelsyra regn regnat på mig. What a day!

God natt och Aloha gott folk!