Jag lever, om någon undrade..

För så som den här bloggen skötsså kan man ju faktskit undra det. Men här kommr nu äntligen ett livstecken i alla fall! Egentligen borde jagväl lägga upp någon bild på mig med dagens tidning med i fotot som bevis material ellernågot. Synd att jag inte läser tidninar då.
Jag kan gå ut och leta upp en Metro.
Fast klockan är mycket nu, jag gör det imorgon.
Lovar!
Hoppas jag kna håll det nu..

Så här låg det i ala fall till:
Jag hade faktikt skivit ett supe fantastiskt inläggg, i vanlig ordning, för en vighet sedan. Då mitt iPhoneinnehav fortfarande var helt nytt och som ni minns så var jag mitt uppe i jakten på de perfekta hörlurarna till den perfekta telefonen med det perfekta skalet.
Jag hittade dom!
Dessvärre nådde det inlägget aldrig offentligheten eftersom det av någon oförklarli, och i min mening, ondskefull anldning blev raderat!? 
Jag blev så arg att det tagit mig till nu ungefär att lägga det bakom mig. Som synes och som ni vet tar jag inte motgångar väl. Det SKALL varaenligt fille.

Men ok, jag ska börja på ny kula nu och låta det förjlutna vara det förflutna.

Sedan sist har jag alltså en IPhone (med perfekt tillbehör) som jag nu nästan ka bemästra, mottagran av mina sms håller kanske inte helt med vad jag förstår.. Inte mitt problem tänker jag. Vd frågor är det bara att ringa.

Jag har även varit på visit i Dominikanska Republiken och blev stormkär i landet! MÅSTE snarast ta mig tillbaka dit!  Kan rekommendera alla detta resmål! Kan berätta mer om det sen, för den här helgen är en sådan då jag hänger med min lilla gud dotter och hon är morgon pigg till skillnad från mig som är natt pigg, så jag gör klokast i att gå oc lägga mig snarast om jag vill vara brukbar i morgon.

Jag ha även blivt nästan helt klar med mitt hemmafixande, och det har blivit sååå fint!
Älskar att komme hem!

Ja, godnatt då och bildbevis på min existens och mitt välmående skall ordnas med under morgondagen.