2011-02-28 | 21:37:40

Godmorgon på mig då?

20100821013 (MMS)

jag har nu funderat lite och kommit framtill, efter empiriskt inhämtat matrial (jag är med andra ord hundvakt) att man kankse inte blir hundvan bara för att man har en hund. Eller jo till viss del såklart, men mest blir man nog Simbavan eller ja, vad man nu kan tänkas innega för ett knyte, typ fidovan eller i musses fall plutovan. För VILKEN skillnad det är mellan hundar och hundar. För tillfället har jag alltså ett otroligt gulligt litet monster som grymtar och trippar omkring på mitt golv och har som huvudsakligt styfte att finna något ätbart, VAD SOM HELST! Inte för att det går någon minsta nöd på damen, men man vet ju ALDRIG när man för mat nästa gång och ja, svälten kankse lurar runt hörnet..? Det jag talar om är alltså givetvis en mopstant. MIn hund är en i de flesta situationer en mycket tyst hund och, precis som jag, höjer ytterst sällan på ögonbrynen för någon eller något. Jag satte imorse alltså min väckarklocka i vanlig ordning lite tidigare än då jag absolut måste gå upp så man kan ligga och snooza och mysa ett tag. Larmet drar igång och både jag och somba ligger orörliga, mopsen var däremot inte riktigt med i programet.. -JAHA OKEJ NU ÄR DET DAAAG! VI SKA UPP UPP UPP OCH HELST GÄRNA UT UT UT! grymt grymt gläffs gläffs hopp studs klokloklo (tass ljuden mot golvet alltså) Vart jag än vände mitt trötta jag såg jag bara små studsande gremlin anskikten som då och då loskade mig kärleksfullt (och omedflit?) i ansktet.. ingen snooza.. Dagens lärdom blir alltså dont say it unless you mean it. Ringer klockan så ska man ju faktiskt gå upp eller?! Ska sätta ETT alarm ikväll.

2011-02-27 | 16:45:44

Ett dygn tog det för mig att komma på det....

Ett dygn tog det för mig att komma på det. Sen igår eftermiddag har jag haft en för mig oförklarlig smärta eller snarare värk i benen. Har jag växtvärk även vid denna ålder? Eller var det någon form av febervärk? Fast jag har ju varken feber eller känner mig sjuk i övrigt så det håller ju inte.. Då måste det ju säkert vara någon form av inflamation, eller infektion? Tänk om det här är första symptomen på nästa super ovanliga sjukdom man ska dra på sig, och vad ska nu denna medföra?? Bäst att boka en läkartid! Men sen kom jag på det, jag tyckte ändå att det var en bekant känsla på något vis, och till slut gjorde jag kopplhngen mellan denna besynerliga men ack så bekanta känsla och att det var visst rätt stressigt igår när vi skulle hinna fram till resebyrån innan de skulle stänga. Så pass att jag faktiskt var tvungen att springa det sista kvarteret. Jag har alltså nåt slutsatsen att vad jag upplever är träningsvärk. Och uppenbarligen var det så länge sedan jag spännde en någon muskel att det tog mig cirka ett dygn att identifiera känslan, och observera att detta var kosekvensen av en spurt på sträckan av endast ett kvarter.. Jag kanske borde göra något åt det här..?

2011-02-26 | 20:26:24

Strumpor har aldrig varit min grej. Känns ...

20110226386 (MMS)

Strumpor har aldrig varit min grej. Känns helt onödigt att lägga pengar på, det är inte ett plagg som varken syns särskilt mycket eller är värst snyggt. Föresten är dom ju som tändare i alla fall, dom bara finns och dyker upp i lådan utan att man själv har köpt dom. Fråga mig inte hur det funkar för det är i sanning ett mysterium. Jag vet bara ATT det funkar, för jag har i alla fall aldrig på mina 25 år köpt några strumpor men icke desto mindre är lådan full och strumplös har jag minsann aldrig gått. Och då och då händer det att jag får mig en strumpsponsor som alltså inte stödjer min teori och tycker jag är knäpp som inte köper strumpor?! Jag däremot vägrar och håller fast vid min övertygelse om denna kosmiska lag. Det leder då i sin tur till att dessa strumpkonsumerare även sponsrar mig, om det är utav snällhet, frustration eller typ medlidande vet jag inte, men hur som helst hjälper dom att bekräfta min teori..! 
Idag fick jag faktiskt ett riktigt fint tillskott i strumplådan av min strumpkonsumerande vän Anna, tack!

2011-02-25 | 20:05:22

Lidingö Lunch

Jag köpte härom dagen en stavmixer i syfte att kunna göra sjuukt goda magsbiffplättar med, i övrigt gar jag faktiskt ingen aning vad man kan nyttja den till och tar gärna emot smarriga tips eftersom jag är konstatnt hungrig. Men hur som helst har jag införskaffat denna tingest vilket resulterar i ännnu en vuxenpoäng för min del tycker jag (och egentligen kan jag nog tilldela mig själv ett extra bonuspoäng eftersom jag till och med går runt med hushållasaparaten i handväskan..alltid redo), den med flest hushållaparater vinner..

Idag skulle jag alltså laga denna majsplättsbiff lunch  till min mormor, morbror samt tillhörande kusin, vilket jag måste säga tror gick ganska bra faktiskt. Min älskade och fantastiska mormor har ju fått demens på senare år tyvärr men det innebär i alla fall att hon kanske inte alltid anstränger sig så där super mycket för att uttrycka sig diplomatiskt i alla lägen längre. Med andra ord så ogillar hon något så säger hon det, typ i stil med att "det var inte gott" eller "oj, vad det här var skarpt på tungan..".
Denna måltid däremot fick både beröm och påfyllning! DET tar man ju minsann som en komplimang!

Ska väl åka och skaffa mig lite ansvarslöshetspoäng nu genom att shoppa upp mina hårtförvärvade pengar eller nåt i den stilen för snart bränner detm ju hål i fickan om jag inte handlar (haha, observera, där var jag ju fyndig) illa kvickt..

shulululu..
2011-02-25 | 01:09:16

Åsså rundas torsdags kvällen av med en nat...

20110225385 (MMS)

Åsså rundas torsdags kvällen av med en nattlig promenad. Nice.

2011-02-25 | 00:41:12

..och nu kom jag hem till en robert welsh ...

20110225380 (MMS)

..och nu kom jag hem till en robert welsh liknande vicky, men ack så vacker ändå!

2011-02-25 | 00:30:28

Jaha ok nu är vi taxin istället efterrom j...

20110225379 (MMS)

Jaha ok nu är vi taxin istället efterrom jag tyckte det var bättre att hoppa av bussen så där lite mitt i.. Men d e luuugnt lönen kom efter tolvslaget

2011-02-25 | 00:15:52

På väg hem från en underbar kväll med umde...

20110225376 (MMS)

På väg hem från en underbar kväll med umderbara vänner!

2011-02-24 | 13:27:24

tyngaste naglarna

20110224371 (MMS)

nu har jag varit ock blivit beatifyied igen hos sandra, tyngaste naglarna som den kvinan åstadkommer. Försökte lägga upp en fin liten bild här och leka proffsigmen nja..naglaran syns väl typ inte, fast jag orkar faktiskt inte bry mig. Jag är en såndär som vill ha omedelbar behovstilfredställelse och HATAR att vänta på någonting gott! så d får va en sån bild, men ta mitt ord för det(vart det där engelsk grammatik nu eller?), dom är fina. Än är inte dagen projekt klara, ska iväg till doktorn nu och ta bort ett födelsemärke i ögonbrynet typ, som alla alltid mistar för en finne, det räcker nu. Men nålrädd som jag är sitter jag här och bloggar(?!)när jag egentligen redan skulle gått ut genom dörren.. fast det löser sig nog det med det gäller bara att förekomma dom, det är inte JAG som är sen, det är DOM som tagit fel på tid heter det. Det funkade sist också "Hej jag hade tid här klockan 12.30" egentligen var det ju 11.45.. "Javisst, ehm..ska kolla..eller oj här stog det 11.45..? jag får nog kolla med doktorn.." Det är här det gäller att ha pokerface "jaså, ja gör du det för det var 12.30 och jag har inte tid sen." Inga problem.

2011-02-24 | 13:25:38

..och så gick det..

så..nu har jag vart hos doktorn alltså, och min tktik funkade ju rätt bra..

-Hej jag hade tid kl.14.30
-Nej 14.10 var det.
-14.30 hade jag fått, då måste ni ha skrivit fel
-Nej det står 14.10 här
-14.30
-14.10
-nej, 14.30
-14.10 var det
-ja, fast jag hade ju faktiskt fått 14.30 så då måste det ju ha blivit något fel någonstans och jag vill ju inte ha åkt hit i önödan?
-ja..nä det är ju klart, jo men ja gska kolla med doktorn om det går bra, fast det gör det nog..sitt ner och vänta..


Inga problem.

Jag trodde ju att jag skulle ta bort denna missförstådda look alike finne idag, fast så var ju tydligen inte fallet. Jag har alltså betalt 150kr för att en snubbe kollade på denna plupp med ett förstorings glas samt hällde alkhol av nåt slag i ögat på mig tills maskaran rann, frågan jag då ställer mig är: skulle han fått mig att gråta även om jag kommit i tid eller var detta något slags straff? kändes ju inte helt nödvändigt för syftet eller?

Hur som helsst ska den bort om två veckor med emla, nålar, skalpeller, stygn och allt det där hemska..lär ju behöva införskaffa mig ett par nya skor eller nåt för att orka med det där..
2011-02-24 | 00:40:32

Hej på er alla mina trogna läsare, undersö...

20100818011 (MMS)

Hej på er alla mina trogna läsare, undersöka mms funktionerna..

2011-02-23 | 23:25:15

Mobil bloggar jag nu eller..?

Mobil bloggar jag nu eller..?

2011-02-23 | 22:33:24

Im a blogger, yes I am

Ok, jag har aldrig bloggat eller läst någon sådan för den delen heller, det var väl typ här om dan som det gick upp för mig vad det ens var.. Så om det finns några särskilda regler eller former för hur det hela ska gå till så vet jag inget om dom MEN det gör inget för det är ju som sagt enligt fille, det vill säga jag har inte fel och jag gör inte fel inte ens då jag har fel alltså. Så nu var min ödmjuka introduktion avklarad i alla fall..

Egentligen kan jag ju passa på att dra av tacktalet redan nu så att jag inte glömmer det sen för "mest framgångsrika blogg" (eller vad det nu kan tänkas heta, huvudsaken är i alla fall att den går till mig).

DET KOM SÅ OVÄNTAT DET HÄR, OJ, JAG SKULLE VILJA BÖRJA MED ATT TACKA MIN FAMILJ I ALLA DESS FÖRGRENINGAR DET VILL SÄGA HEL, HALV, STYV OCH FOSTER SYSKON, FÖRÄLDRAR BÅDE PÅ JORDEN OCH I HIMELEN FÖR ATT NI HJÄLPT GÖRA MIG TILL DEN JAG ÄR. VILL FÖRESETEN TACKA ALLA ANOR SOM LEDER ÄNDA TILLBAKA TILL KARL DEN STORE. JAG VILL TACKA MIN UNDERBARA HUND FÖR ATT HAN ÄR DEN HAN ÄR OCH ALLTID FÅR MIG ATT LE OCH BLI VARM I HJÄRTAT D¨JAG TÄNKER PÅ HAN. VILL TACKA MIN ROOMIE OCH UNDERBARA VÄN VICKY FÖR ATT BLAND ANNAT HA KLÄCKT DENNA FANTASTISKA IDÉ OM ATT JAG SKULLE BLOGGA. VILL TACKA MIN HUNDVAKT OCH SÅLEDES MIN RÄDDARE I NÖDEN ANNA FÖR ATT KOMMIT PÅ MITT BRAIGA BLOGGNAMN, DÅ HON HELT SANNINGSENLIGT PÅPEKADE ATT ALLT ÄR JU ENLIGT MIG! (HAHA) SJÄLVKLART VILL JAG JU ÄVEN TACKA DEN FANTASTISKA KATY DÅ HON STYRT UPP DEN BLOGG ÅT MIG EFTERSOM JAG SOM BEKANT ÄR FRÄMMANDE FÖR DEN VÄRLD (SOM JAG NU ÄMNAR HÄRSKA). kORT OCH GOTT VILL JAG TACKA ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR SOM FÖRGYLLER MITT LIV DAGLIGEN.
SIST MEN INTE MINST VILL JAG JU ÄVEN TACKA THE US and THE A!

ja, det var väl det då..mm, det känns ju bra det här, ska nog bli kul..
2011-02-23 | 21:14:27

Enligt Fille

Mitt första blogginlägg!
2011-02-23 | 21:13:08

Välkommen till min nya blogg!

Jag heter Félicia, är 25 år och bor i Stockholm med min hund och min roomie. Jag både pluggar, jobbar och snart är jag kontaktfamilj också till en liten prinsessa. Med andra ord är jag en grymt upptagen men dock livsnjutande kvinna som inte har tid för någon fritid men däremot allt annat som kan förgylla livet. I denna underbara blogg tänkte jag även förgylla era liv med mina vardagsäventyr. Välkomna till min underbara värld kära ni! Och kom ihåg, allt är enligt Fille.