2013-01-31 | 19:47:45

Ett vemodigt farväl

För er som antingen känner mig personligen eller som har följt min blogg här en längre tid vet att jag de senaste två åren och elva månaderna har bott ihop med min roomie och bästa vän.Självklart har jag och hon vetat från början att detta inte skulle vara för evigt. Från början var det mest en ekonomisk lösning för oss båda, vi var tvåtjejer med för hög hyra jämfört med våra respektive inkomster. Saker och ting förändras och så även våra livsituationer.
Och nu, idag, tog detta äventyr just slut, för en halvtime sedan för att vara exakt.

Hon har varit en viktig person i mitt liv sedan gymnasiet å det tror och hoppas jag ju attt hon kommer att fortsätta vara och att vi i framtiden kan sitta över ett glas rött eller så och skratta och se tillbaka på alla våra underbara minnen vi skapat tillsammans under tiden som roomies. Jag försöker tänka att detta alltså inte är slutet på boken, bara slutet på ett kapitel som ska följas av många fler.

Varför känns det då så sorgligt? Varför kan jag inte hindra tårana från att sippra fram?

Vill inte fuktskada mitt fina nya tangentbord så jag slutar nog här för den här gången.


Älskar dig min fina vän, hoppas du vet hur fin och viktig du är.

2013-01-29 | 21:29:55

dagens frestelse :)

2013-01-29 | 21:26:33

ibland är människan för svag och frestelsen för stor

jaha, nu är det återigen bara jag ochmin lilla kanelbulle här hemma, känns lugnt men tomt utan småtjejerna.

nåväl.

jag har hur som helst blivit en riktig iphoneshoppping nörd på sistone,vilket innebär att ajg gladeligen köper allt somgår att köpa via iphonenkan en shoppaholic ha det smidigare? Det vill säga groupon,letsdeal, luxclusif,blocket ochalltvad det kanvara. Innan har jag ju kunnat hindras från att kasta runt mina hårt förvärvade små slantar bara henom att göra något så enkelt somatt stanna hemma, out of sight out ofmind liksom. Men idag åkte jag ialla fall in till stan för att hämta upp en tretti bitars sushisom jag beställt viagroupon, det finns tydligen gränser för vad förtyp av prylar man kan be och fåi brevlådan och trist nog hörde inte sushi dit.

Jag hade gått och hämtat min sushi, och var sååå nära på att gå ner i tunnelbanan och bara åka hem. så nära. Mensåslank jag på något vis in iöppningen precis brevid den till tunnelbanan på något vis och helt plötsligt finner jag migsjälv sittandes på tåget på väg hem med två kassar i handen, en med sushi och en med en dkny väska i. Så det kan gå. Nu görjag nog bäst iatt hållamighemma ett tag igen så inte lönen tar slut innanmånaden börjat.

.

2013-01-25 | 23:18:40

Det gööör inget, dom är ju så söta..

Ännu en vovvefylld dag är till ända och snarkorkestern är igång igen. Har inte behövt torka något bajs från golvet idag (duuuktiga vovvar). Men vad känner jag när jag komner hem från gymnet? Någonting luktar väldikt suspekt.. Jag kryper runt på golvet i hela lägenheten och luktar på allt tycker jag, men hittar ingenting.. Så jag ger upp och tar med gänget ut på promenad,
Väl inne igen hittar jag till slut källan, eller om den hitta mig vet jag inte.. Jag trampa hur som helst i en väl kamoflerad golvfärgad liten hundspya. Sådärja, då kan vi sätta punkt för den dagen då!

2013-01-24 | 23:37:09

Och flocken svetsas samman

Ännu en dag har gått i "filles zoo" och förutom lite mindre trevligt bajstorkande från vardagsrumsgolvet så går det faktiskt förträfligt bra! Till o med lilla nakenfisen har mysat ner sig brevid min stora bulle alldeles frivilligt, och han vAr hon så rädd för innan att hon skrek som om hon vore döende bara han passerade henne. Fantastiskt vilka framsteg!

2013-01-23 | 23:18:48

Gonatt hälsning från alfatiken och hennes lilla flock

Blev så glad idag, äntligen kom min beställning på nakenhundskläder fast i pitbull storlek. Ända från Dog Von C i spanien! Var ju tvungen att visa upp han för er, så fin som han blev! :)
För övrigt så är jag vovvevakt ett par dagar nu åt min systers hundar, så nu ska jag somna till en snarksymfoni bestående av en mops, en kinesisk nakenhund och en pitbull, mys!

Känns lite som att jag bor i ett zoo, fast et va rätt mysigt ändå.. kanske ska behålla min lilla flock...

hehed

2013-01-22 | 22:00:57

Det här var ju jobbigt

Okej, så nu var det ett tag sen jag skulle ge mig ut och leta upp den där tidningen jag bubblade om sist.. Jag skuller på att jag har ju som nämnts en synskada och hittade således ingen tidning. Troligtvis eftersom jag hunnit vara synskadad så pass länge att jag glömt var man hittar tidningar och även hur dom ser ut, så hade jag nu under dessa månaders sökande råkat springa på en liten tidning så hade jag nog ändå inte förstått det. Till råga på allt så har jag gått vilse också  och inte hittat hem förens nu, vilket är varför jag inte kunnat skriva och berätta för er om mina äventyr i mitt sökande efter en tidning ur de seendes värld.
 
Nu ljuger jag så klarrt. Inget av detta är sannt. Förutom det där med synskadan, fast det är ju inte en hållbar ursäkt.
 
Nej, ärligt talat så har jag faktiskt helt enkelt inte orkat slå på datorn förens just denna afton. Av någon anledning har att slå på datorn dännts som en enorm kraftansträngning som jag uppenbarligen har laddat inför ända tills nu. 
På något plan så tror jag att jag suttit och väntat och hoppats lite på att tekniken ska utvecklas till tankeläsande datorer utan en endaste knapp så långt varken ögat eller fingrarna kan nå. Den ska liksom bara göra det jag VILL. Hur underbart? (Apple, läser ni detta och känner er iinspirerade så kan ni höra av er för mer detaljer kring mina fantastiska uttänkningar) 
 
Men då det började kännas som att den dagen jag väntat på  kunde komma att dröja och jag faktiskt saknat skrivadet mycket så samlade jag mina hårt förvärvade krafter och  tryckte på strömknappen!
 
pust..
 
..och taaadaaaa.. HÄR ÄR JAG!
Jag heter Félicia, är 25 år och bor i Stockholm med min hund och min roomie. Jag både pluggar, jobbar och snart är jag kontaktfamilj också till en liten prinsessa. Med andra ord är jag en grymt upptagen men dock livsnjutande kvinna som inte har tid för någon fritid men däremot allt annat som kan förgylla livet. I denna underbara blogg tänkte jag även förgylla era liv med mina vardagsäventyr. Välkomna till min underbara värld kära ni! Och kom ihåg, allt är enligt Fille.