2011-09-26 | 00:14:56

Vill inte bli sjuk

Idag har jag gått runt och nysit hela dagen, typ en gång i kvarten. Jag misstänker att jag håller på att bli sjuk. Känns INTE okej, har varken tid eller lust eller något i den stilen för att bli sjuk. Eller ja, vem har det så klart..

Jag skulle i alla fall gå ut på kvällsrundan med Simba och vill ju verkligen inte riskera att låta detta bryta ut vidare, så jag drog på mig varmaste fjällräven. Sista biten av promisen utspelar sig upför en lång backe som man kan bli lite varm av i vanliga fall också. Med fjällräven på blir man så klart rätt steamy då.. Men eftersom jag är lite små vimsig i huvudet efter att ha nyst ut ett större antal hjälnceller så glömde jag helt bort att jag hade pälsat på mig så mycket som jag hade. Istället fick jag lite lätt panik när jag kännt hur tempen bara steg och steg, åh neeej nu är jag dunder sjuk i alla fall..!

Men, sen så kom jag in, tog av mig jagckan och..ja..har nyst en gång typ.

Jag kanske överdrev lite..
2011-09-23 | 20:07:57

Bj till frulle...

Gud så rolig start på dagen jag hade idag! Måste dela med mig av denna Facebook konversation till er:


BJ till frulle, living on the edge.. HEJ FREDAG! :)
  • kille1: Vad är BJ?
   status skriverskan: Ben & Jerry ! Herre Gud Stefan..
   kille2:du borde nog tänka om den där statusen
   kille1: Jamenjahaokej!tjej1: Åh, vad gott
  • kille2: (lägger här upp en länk på vad BJ tydligen betyderför de som inte annars assosierar till glass, vilket vi hade gjort..)
   www.urbandictionary.com
   abbreviation of blow job or blowjob. Occurs when a female puts a man's penis int...Visa mer
   jag:MEN DEN ÄR JU STEEENHÅRD.. =( JAG GILLAR INTE ATT VÄNTA PÅ NÅGOT GOTT
   kille1:De två senaste inläggen gjorde just min morgo
   status skriverskan:HAHAHAHAHAHA !!!!!!!
   jag:Aaaaahhahahahahahhaaa...oj
   status skriverskan:i alla tjejers värld så står det för GLASSEN! Okej!
   jag:vilken start på dagen alltså! hahaha
  • kille3: HAHHAAHAHAH "MEN DEN ÄR JU STEEENHÅRD.. =( JAG GILLAR INTE ATT VÄNTA PÅ NÅGOT GOTT
   tjej2: HAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAH. Anna du är så nasty! Men det är bra med protein på morgonen, själv åt jag ägg!
  • tjej3:moahahahah ja döööööör!!!!!! bj till frukost huh??
   jag: men ärligt, den är så hård att jag vet inte hur vi ska dela den mellan oss.
   jag: citat från (status skriverskan) nyss "oj fille, jag vart rätt kladdig nu, på hela shortsen.." hahahhahahahahhahahahaha
  • status skriverskan: Sån är jag!
  • jag: glass...glöm inte att det är glass vi pratar om här..
   kille1: Den här statusuppdateringen blir svårslagen.
  • status skriverskan: Fan vilken fel start det blev på min perfekta fredag!
   tjej3: bästa på länge!!
  • kille2: Fan vilken BRA start det blev på min fredag, men uppenbarligen fick någon än ännu bättre start, vem han nu är
   jag: ben och jerry var det ju!
  • kille2:aha var det två stycken?
   tjej2: Asså Felicias kommentar blir roligare varje gång jag läser den! jag gillar inte att vänta på nåt gott HAHAHAHA
  • jag:hahahahahhahahaa..ja orkar inte meeer..hhahahhaa
  • kille1: Legendariskt. Godmorgon (status skriverskan)!
   jag: alla som varit med och läst detta borde duscha nu
  • status skriverskan: God morgon, (kille1)!
   tjej2: jag blev sugen på lite bj! fredagsmys.....
  • jag: hahahaaaa..vad den här statusen spårade..
   tjej4: hahahahaah!!!
  • tjej5: Hahahaha. Bj...
   kille5:Hahaha! Fantstiskt, precis som i en killes dröm.
nu ska vi se..layouten vart nog lite konstig här men jag tror att innehållet gör att det är värt ansträngningen att läsa detta trots allt. VEM visste att bj stod för något sådant alltså?! INTE VI I ALLA FALL..herre gud...
2011-09-20 | 02:35:19

Vad ska jag heta nästa gång jag flyttar?

Här om dagen skrev en gammal vän till mig på Facebook och kallade mig för ett namn som jag heeelt glömt att jag hade haft under en tid. Vilket kan låta konstigt. Men ja, kom med något nytt antar jag, thats me. Freak. haha..

Dee Dee var det hon kallade mig. Så hette jag under typ ett års tid när jag var tolv. Jag ska förklara närmare.

Jag har under min uppväxt flyttat runt väldigt mycket, vilket gör att man också blir tvungen att byta skola en hel del. Räknar jag med Universitet jag går på nu så är detta min nionde skola jag går i. Allt har ju givetvis både för och nackdelar. Självklart har jag gått se och upleva mycket som många andra kanske inte har vilket jag är jätte glad för. Men samtidigt har jag ofta varit avundsjuk på den kontinuitet som jag sett att andra har, typ barndomskompisar, klassresor, alla känner alla menatlitet där man bor, ,ja, rötter helt enkelt. (Varför kanske någon undrar, hippie föräldrar räcker kanske som förklaring?)

Men det gäller ju att hitta ljusglimmtarna med detta kringflackande. JAG kunde ju exemplvis byta identitet HELT när jag började en ny skola om jag så ville. Göra små sociala experiment. Typ hur blir jag bemött om jag har den här stilen i den här skolan? Eller en annan i en annan skol? Vilket jag så klart utövade. Men framförallt detta namnabytande. Hur många barn har inte någon gång velat byta namn, och få välja sitt eget? Ja, jag gjorde det i alla fall. För det mesta har jag ju hetat Félicia, jag är ju en HELT rubbad menar jag.. Men ibland har jag presenterat mig med något mellan namn och testat hur det var att heta så något år.. 

Men så en sommar så fann jag Cartoon Network, vilket var något HELT nytt för en tjej som mig och knappt haft någon TV alls tidigare. Dom få perioder vi hade det rörde det sig om Ettan, Tvåan och Fyran om man hade tur och lyckades fånga in mottagning för dom med antennsladden, hade man otur så visade det sig att någon var tvungen att stå BAKOM teven och hålla i sladden för att få in någon bild om det var där mottagning behagade uppenbara sig då. Vid de tillfällena fick vi titta i skift och samtidigt förklara för stackarn bakom teven vad som hände, men fan ta en om man rörde sig och paja programmet..!
Ja jo jag vet, det låter som om jag vore uppvuxen i någon kåkstad men detta utspelade sig faktsikt i dfet anrika gamla stan, tänka sig, vilka kontraster.

Hur som helst har jag aldrig varit någon inbiten teve tittare, never really got the hang of it, och brukar än idag glömma bort att den stora platta saken som täcker ena väggen är mer än en prydnad.

Självklart överdoserade jag då vid den omnämnda sommaren. Jag tror faktsikt jag låg där nästan hela sommaren faktiskt. Ni som också upptäckt denna värld kanske då hört talas om ett program som hette Dexters Laboratorium, den killen hade ju en syrr asom hette Dee Dee för att komma till poängen här äntligen.  Hon var ju deunder cool tyckte jag. Så ska jag hetta i nästa skola tänkte jag då medans en glödlampa tändes åvnför mitt huvud! Sakt och gjort.

Hi, im Dee Dee...nice to meet ya..

Så här i efterhand kan jag ju tycka att jag verkade ju lite schizofren, så där gör man väl inte? Som barn redan  dessutom..

Ja, nu vet ni det också..
2011-09-16 | 23:08:16

Ode to my dog

201109151446 (MMS)

Okej, detta inlägg kommer från the request line. Jag har blivit ombedd att berätta lite om vad för saker min hund pysslat med på sistone. Så självfallet gör jag nu det. För dom som inte vet är min hund en väldigt speciell hund. Alla hund ägare säger väl så antar jag, men asså, det är något extraordinary med detta exemplar. Han är mer som en människa, fast, njäe..inte riktigt det heller allid. Vet inte om det har att göra med att han blev behandlad som en storlek-chihuahua-hund när han var liten, eller om det är för att han är ensma barn och bllivit bortskämd, eller om han bara är väldigt smart och gillar att driva med sin omgivning, det kanske bara är hans humor eller nåt..? Hur som helst. Igår var det väl tror jag så var jag och han och flängde runt på stan och gjorde en massa ärenden. Bland annat tog vi en fika på Blueberry i NK där han bredde ut sig i skyltfönstret medans vi avnjöt våra smoothies istället för att ligga på golvet som en normal hund antagligen hade gjort. Vilket vem som helst blir tröt av efter ett tag, så även min kära ögonsten. Detta foto är alltså taget på hemfärden. Innan det togs så satt han alltså på sätet mittemot mig och var allmänt uttråkad. På sätet bakom honom sitter en man med ryggen vänd mot Simba, vilket Simba noterade efter en stund och uppenbarligen tyckte att hans axel såg ut att vara ett lämpligt huvudstöd för ett trött pitbull huvud att vila sig på. Alltså, mannen vänder huvudet åt höger och finner plötsligt ett stort hundhuvud hängandes på sin axel och vart väl mest stum av förvåning. (ja, vad säger man i ett sådant läge? ursäkta, jag tror vissta att det här tillhör er? typ?) Jag bad genast om ursäkt och sa åt han att lägga sig ner istället (hunden alltså, mannen fick sitta om han ville, det är ju inte min ensak tänkte jag). Simba ämnade då rulla ihop sig på sättet men missbedömde uppenbarligen sin storlek och gled ner med framtassarna på golvet, utan att röra en min så finner han sig i dett, det kanske var bekvämt vad vet jag, och vilar istället det trötta huvudet på mitt säte. Det såg ju helt onormalt ut! Ja, ni ser ju.... Älskar dig Simba, det finns ingen som du mitt hjärta! =)

2011-09-15 | 00:30:49

Pennybridge

Idag har jag varit och upptäckt en ny del av Sverige! Jag har nämligen varit i Örebro, mycket spännane. Tänk att det fanns en hel liten stad att upptäcka endast två timmars tågresa från mitt Sundbyberg, fantastiskt. Det var jätte mysigt ju, dom hade ju till och med ett slott med en vallgrav runt, hur coolt? Need say no more, jag kommer igen! Fast mest åker jag ju så klart dit för sällskapet, en barndomsvän till mig har nämligen numera planterat sig där med tillhörande barn och man. Vi hade inte setts på flera år så det var verkligen jätte kul att se henne igen och är glad att ha henne i mitt liv igen.

2011-09-10 | 17:23:19

Ögonborttagningsmedel!! HaHaHa

Så tråkigt med allvarliga människor.. Jag och Katy var på NK vid Clinique disken och frågade lite om deras produkter. Så när hon berättar att dom även har ett jätte bra ögonbortagningsmedel så förstår jag naturligtvis precis vad hon menar, men kan heller naturlitvis inte hålla mig heller, ordmärkare som jag är. Det var ju AS roligt ju! ÖGONBORTAGNINGSMEDEL!så jag kommentera det och asflabba henne i ansiktet. Men hon verkade mest bli irriterad och suckade och förklarade väldigt tydligt nu att det var EYE MAKEUP REMOVER hon menade. Tråkig tjej.

2011-09-05 | 23:31:42

Nyya hörlurar --> höraparat sen?

Jag har precis köpt ett par dunder hörlurar från Wesc, såna där mussepigg hörlurar typ i guld och svart. Så jag var precis ute på en långpromenad med hunden och nya görlurarna. Jag vart visst lite carried away av bas kapaciteten i lurarna för oj, vilken tinitus jag har nu. Jag kan typ känna hjärtslagen i hjärnan nu..vad har jag gjort mot mig själv undrar jag nu?
Var det värt det?
Har jag lärt mig en läxa nu kanske?

Njae troligtvis inte, för shit va cool jag gick runt och kände mig i en och en halv timme och vilket party det var i mitt huvud!

Fet promenad..
2011-09-05 | 14:06:03

R E S PE C T- you know what it means tom me..!

Ska kila iväg till skolan nu, men dess för innan tänkte jag bara knappa ner ett litet inlägg till alla snubbar som verkar tro att Stockholms nattliv är ungefär samma sak nån jävla buffé, någon f#¤%ing köttmarknad.

Jag går inte ut ofta men då jag vä gör det så är det för att ha kul med mina vänner och inget annat. Vilket var vad jag då spenderade min fredagskväll med, och hade sjukt kul för övrigt..!
MEN så kommer det någon åsna som verkar tro att det är bara att för sig i livet, och visst kan det vara det men INTE av någon annan! Jag blir så jävla arg sådana respektlösa äckliga sorry excuses for people!
Som tur är hr man sköna ko9mpisar.

Snubben försöker tafsa på mitt as varpå jag ger han två hårda smällar i ryggen och en lavett upside his head. Min ena kompis ser det och undrar vad som händer, när hon får höra det tar hon en stor klunk av sin drink och spottar över hela han. Nästa kompis ser det och undrar vad som händer hon med, fast jag han egentligen bara peka ppå snubben så gick hon skällde ut han grovt sant informerade hans ragg om att den här shonen varinget att ha! He aint no gentleman..
Som svar på allt mumlar han nåt om att han förtjänade nog det där..

Hahahaha..bästa tjejerna! Och killar, lär er visa lite respekt!!
2011-09-05 | 13:43:02

Tönt på heltid?

Jag är en firm beliver av att man alltid ska utmana sina rädslor, oavsett vad de är. Allt för att inte falla offer för dom elleer någon annan heller för den delen. Det är också därför jag till exempelvis går till tandläkaren, började plugga på Universitetet och typ skaffade en trädgård (det tillkomme ju som sagt insekter).

Hur som helst var vi några styckna igår på Standup, och jag säger bara det alltså at shit vilka modiga människor egentligen! Att står där och prestera och framkalla skratt hos folket.
Innan jag fick synskadan jag har nu så ääälskade jag att vara i centrum, synas, höras och vara på scen, jag visste inte vad ordet scenskräck betydde. Men sen den här grejen kom har jag blivit en TÖNT!
Att stå inför klassen och hålla föredrag är som frittfall för mig. Och då när jag såg den blandade kompotten av amatörer och veteraner igår så väcktes en oroväckande tanke hos mig..

...nämligen, borde jag utmana mig själv? I förebyggande syfte alltså, för att minska risken att mitt nya töntiga jag inte utvecklas mer, blev jag en sån på heltid kuknde jag inte leva med mig själv...

ja, vi får se vart det här leder..aah!
Jag heter Félicia, är 25 år och bor i Stockholm med min hund och min roomie. Jag både pluggar, jobbar och snart är jag kontaktfamilj också till en liten prinsessa. Med andra ord är jag en grymt upptagen men dock livsnjutande kvinna som inte har tid för någon fritid men däremot allt annat som kan förgylla livet. I denna underbara blogg tänkte jag även förgylla era liv med mina vardagsäventyr. Välkomna till min underbara värld kära ni! Och kom ihåg, allt är enligt Fille.