2015-07-11 | 19:12:58

Gravid and lovin it!

jaha, nu har vi alltså kommit till den sjunde månaden, woohooo!längtar så mycket efter att få träffa henne, lära känna henne, få se vad hon är för en slags person, se hur hon ser ut.. Vad har hon för intressen? Hur låtter hennes röst?  Vad har hon för kompisar? Allt sånt.. 
Ljumskbråcket är oförändrat för den som undrar, dock kan jag lägga till en ny krämpa sedan sist. Har nämligen börjat få brutala och skoningslösa muskelkramper i vaderna nattetid. Hemskt. Jag trycker i mig magnesium för att motverka, utan resultat so far.. Strunt samma, det är värt det! :)

Vadkramp är hur som helst inte den  enda orsaken till sömnbrist för mig på sistone, jag har nämligen börjat bli en riktig gravidnörd eller vad jag nu ska kalla det.Kan ligga vaken i timtal för att förkovra mig i diverse barnvagnsdemos på youtube, läsa om olika skötväskor. Läsa andras gravidhistorier och jag vet inte allt. Det är nästan så att man skäms, fast bara nästan. Njuter ju även i fulla drag av denna okända nya värld. 
1 Kommentarer
Emelie:

Va fint och läsa om hur du har det som gravid! :-)

2015-07-14 | 07:32:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Félicia, är 25 år och bor i Stockholm med min hund och min roomie. Jag både pluggar, jobbar och snart är jag kontaktfamilj också till en liten prinsessa. Med andra ord är jag en grymt upptagen men dock livsnjutande kvinna som inte har tid för någon fritid men däremot allt annat som kan förgylla livet. I denna underbara blogg tänkte jag även förgylla era liv med mina vardagsäventyr. Välkomna till min underbara värld kära ni! Och kom ihåg, allt är enligt Fille.