2015-03-20 | 15:14:06

man blir tjock av sånt här väder..

mm..här har man gått i godtro och tänkt att det börjar ljusna lite nu efter allt som har varit och våren är på väg. Sen hör man på nyheterna att det ska bli en liten solförmörkelse idag. Visst, varför inte? Det stör inte mig, jag är ändå på jobbet då, så är inomhus, kan tända en lampa. Men dom måste uttryckt sig fel på nyheterna det var ju inte bara någon liten solförmörkelse, det blev ju en hel vårförmörkelse. Inte okej. Det räcker INTE med att tända en lampa..
Hade ställt in mig på en skön liten tretimmars promenad hem från jobbet, nu överväger jag en taxi.. Når nog inte dagens tegmål idag med andra ord.
0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Félicia, är 25 år och bor i Stockholm med min hund och min roomie. Jag både pluggar, jobbar och snart är jag kontaktfamilj också till en liten prinsessa. Med andra ord är jag en grymt upptagen men dock livsnjutande kvinna som inte har tid för någon fritid men däremot allt annat som kan förgylla livet. I denna underbara blogg tänkte jag även förgylla era liv med mina vardagsäventyr. Välkomna till min underbara värld kära ni! Och kom ihåg, allt är enligt Fille.