2015-05-24 | 12:09:32

norrland verkar gilla oss tillbaka, för vi kommer inte här i från..

okej, nu börjar norrlands helgen lida mot sitt slut, fast det verkar bli ett långdraget sådant. Vi var klara med samtalsgruppen redan igår eftermiddag men upptäckted redan då jag bokade biljetterna att åka från norrland på en lördag var inget som gick för sig, inga avgångar då alltså. Därför skulle vi alltså ta flyget tillbaka nu idag vid tolv tiden, men då vi stod med väskorna packade vid vägkanten fick vi höra av taxibolaget, konstigt nog inte av SAS själva att flyget är inställt, men vi får så som det verkar nu åka med nästa avgång klockan 16.15..men det tror jag på när jag upplever det..
Vad gör vi nu så länge då? Jo vi strosade upp till Norrland centrum (ICA) och fikar lite så länge..mycket frozen yogurt blir det :)
0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Félicia, är 25 år och bor i Stockholm med min hund och min roomie. Jag både pluggar, jobbar och snart är jag kontaktfamilj också till en liten prinsessa. Med andra ord är jag en grymt upptagen men dock livsnjutande kvinna som inte har tid för någon fritid men däremot allt annat som kan förgylla livet. I denna underbara blogg tänkte jag även förgylla era liv med mina vardagsäventyr. Välkomna till min underbara värld kära ni! Och kom ihåg, allt är enligt Fille.