2016-05-29 | 12:46:27

Keep ya head up

Måsste bara säga att jag hittade en sjukt bra grej till bilbarnstolen. Antar att det är ett vanligt förekommande problem när barnet somnar i bilen och huvudet faller fram hela tiden? Ser riktigt obekvämt ut i alla fall.Till en början satt jag brevid och höll upp hennes huvud. Inte en helt optimal lösning.
Så först fick jag det kreativa tipset att ta en gammal nylonstrumpbyxa och trä över huvudet på bebisen, som en mössa alltså, och knyta fast benen på strumpbyxan bakom ryggstödet för att hålla huvudet uppe. Funkade faktiskt förvånansvärt bra! 
Senn hittade jag på nätet ett typ pannband som är elastiskt och inte heller blir lika varmt som en strumpbyxa på huvudet kan bli, plus att man inte böhver hålla på å trä över den å störa lilla Mini heller. 
Med andra ord blir alla i bilen nöjda :)


0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Félicia, är 25 år och bor i Stockholm med min hund och min roomie. Jag både pluggar, jobbar och snart är jag kontaktfamilj också till en liten prinsessa. Med andra ord är jag en grymt upptagen men dock livsnjutande kvinna som inte har tid för någon fritid men däremot allt annat som kan förgylla livet. I denna underbara blogg tänkte jag även förgylla era liv med mina vardagsäventyr. Välkomna till min underbara värld kära ni! Och kom ihåg, allt är enligt Fille.