2016-05-29 | 20:11:49

Min första mors dag

Tänk att du kom och gjorde mig till mamma. Att just du ville komma till just oss. Jag älskar dig mer för varje dag som går och jag känner mig så tacksam och så lyckligt lottad. 
Ser fram emot att få finnas vid din sida på alla de äventyr du kommer att gå igenom i ditt liv vad de än må vara. Jag hoppas på att få vara din vän och din guide på livets väg. 
Jag önskar att alla dina dagar ska vara fyllda med skratt, men jagvet att verkligheten inte alltid ser ut så, och när den inte gör det så vill jag vara axeln du lutar dig emot.


Min lilla skatt,
Tack för att jag får ta hand om dig, 
Dag som natt.
0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jag heter Félicia, är 25 år och bor i Stockholm med min hund och min roomie. Jag både pluggar, jobbar och snart är jag kontaktfamilj också till en liten prinsessa. Med andra ord är jag en grymt upptagen men dock livsnjutande kvinna som inte har tid för någon fritid men däremot allt annat som kan förgylla livet. I denna underbara blogg tänkte jag även förgylla era liv med mina vardagsäventyr. Välkomna till min underbara värld kära ni! Och kom ihåg, allt är enligt Fille.